Ferieboliger

RoemoeFerieboligen er en del af Enjoy Resorts. Centerbygningen på Enjoy Resorts rummer flg. faciliteter: Restaurant, 8 bowlingbaner, svømmebassin til både voksne og børn, fitness samt en stort wellness afdeling på 2600 m².

Rækkehuset er på 112 m² fordelt på to etager. Huset ligger næst yders i en karre på 6 huse. Huset ligger i udkanten af Resortet uden gennemgående trafik.
Huset er indrettet med en entre i åben forbindelse til køkken/alrum med stilfuldt Unoform inventar. Der er muret brændeovn og udgang til stor sydvendt terrasse samt en mindre terrasse mod nord. I stueplan er der også 2 store gode soveværelser med dobbeltsenge samt lækkert badeværelse med væghængt toilet og brusekabine. I hele underetagen er der klinkegulve med gulvvarme

1.etage er indrettet med en lækker stue med trægulv, sorte lædermøbler med mulighed for opredning og udgang til dejlig stor tagterrasse.

 

Lalandiabillund

45 minuters kørsel fra Kolding ligger Lalandia med stort badeland og mange andre spændende aktiviteter for store og små..

Huset er velegnet til 2 familier

Stueplan: Stort dobbeltsengs værelse.

1. etage: 2 værelser med hver 3 senge + 1 tremmeseng

2 badeværelser hvor der i det ene er spabad og sauna.

Køkkenet er i åben forbindelse medstuen og udstyret med alt i hårde hvidevare.

SohojlandetAdresse

Troldbjergvej 15
8883 Gjern, Danmark

Beskrivelse

Søhøjlandet ligger smukt midt i Gjern Bakker 14 km fra Silkeborg, der er mountainbike-ruter, løbe/gå/vandrestier både i kuperet terræn, men også på regulære stier. Desuden kan vi tilbyde guidede rideture for både nybegyndere såvel som øvede og der er mulighed for at spille tennis, minigolf, forhindringsbane, klatrevæg samt golf.

LandemorketKøbenhavn er som andre berømte hovedstæder et historisk, kulturelt og internationalt mødested - et sted man vender tilbage til. Wonderful Copehagen er ingen undtagelse. Her er Tivoli. Her Bakken med al sin løssluppenhed. Her er folklore på Nyhavn og royal residens lige om hjørnet, på Amallienborg. Her er verdenskunst, såvel indenfor i Operaen og Det Kongelige Teater som i selve bygningsværkerne.

 

Her er parker, søer og en kort køretur nordpå: fine sandstrande. København byder naturligvis også på Danmarks bedste shoppingmuligheder - fra Fields mægtige mærkevareparadis til de små specialbutikker i Latinerkvarterets snævre gader.

Har man god tid, kan det desuden anbefales at benytte Øresundsbroen og besøge skønne Malmø!

Den velindrettede 2-værelses lejlighed med egen p-plads er indrettet til 4 personer og ligger fantastisk centralt på Landemærket. Da boligen er beliggende midt i København, kan du forvente støj fra omgivelserne og fra de andre beboere i bygningen.

prenzlauerByen er fyldt med historiske steder og byder på et hav af museer, restauranter og i det hele taget et varieret forlystelsesliv.

Godt 18% af Berlins areal er stadig rekreative arealer i form af skov og parker. Det tager små 5 timer at køre de 500 kilometer fra Kolding, og herefter er det mest bekvemt (og billigst) at benytte offfentlig transport. Med et Berlin Welcome Card til få hundrede kroner, kan man i op til 5 dage frit benytte bl.a. U-bahn og sporvogne, og kortet giver desuden op til 50% rabat på entreer til mere end 150 seværdigheder.

 

2. sals-lejligheden er på 71 kvadratmeter med fire sovepladser, og der er mulighed for opredning til to personer.

Boligen ligger i hjertet af Prenzlauer Berg. Fra adressen er der kun 10 minutters gang til Alexanderplatz.

I en række tyske byer er der krav til, at kørsel med bil sker med et særligt miljømærke. Du kan købe miljømærket hos bl.a. FDM, Applaus og Dekra i Harrislee og på Umwelt-Plakette.

FalkonerhusetFrederiksberg Slot og den tilhørende Frederiksborg Have er et historisk vink om, hvordan omgivelserne ser ud her i det, mange betragter som det mondæne City. Faktum er, at området er roligt, rekreativt og en af hovednerverne i Københavns kulturelle liv med sine mange teatre og spændende spisesteder.

 

Den aktive turist kan nemt spadsere rundt, men via bus eller Metro får man hurtigt adgang til Københavns mange seværdigheder. F.eks. Louisiana Museum of Modern Art med panoramaudsigt over Øresund og en samling der tæller både Picasso, Warhol og Kirkeby. Eller i selve bykernen: Timers morskab i Tivoli, shopping på Strøget, rundvisning på Christiansborg, et familiefoto på Amilienborg Slotsplads eller kanalrundfart med stop ved bl.a. Den Lille Havfrue og Den Sorte diamant.

Lejligheden på Falkoner Allé er 70 m², har egen p-plads og er indrettet til 6 personer.

 

 

KreuzbergSiden Murens fald i 1989 har en ufattelig byggelyst forvandlet Berlin til Europas hovedstad. Men faktisk er Berlin forblevet en særdeles grøn hovedstad. Godt 18% af byarealet er stadig rekreative arealer i form af skov og parker. Det tager små 5 timer at køre de 500 kilometer fra Kolding, og herefter er det mest bekvemt (og billigst) at benytte offfentlig transport. Med et Berlin Welcome Card til få hundrede kroner, kan man i op til 5 dage frit benytte bl.a. U-bahn og sporvogne, og kortet giver desuden op til 50% rabat på entreer til mere end 150 seværdigheder.

 

2. sals-lejligheden er på 95 kvadratmeter og ligger i hjertet af Kreuzberg, Berlins gastronomiske og forlystelsesmæssige centrum. Fra adressen er der kun få minutters gang til det meste, f.eks. Brandenburger Tor og shoppinggaden Kurfürstendamm.

I en række tyske byer er der krav til, at kørsel med bil sker med et særligt miljømærke. Du kan købe miljømærket hos bl.a. FDM, Applaus og Dekra i Harrislee og Umwelt-Plakette.

 

kildevaelsgadePå Østerbro, tæt på S-stationer og lige nord for Fælledparken ligger Kildevældsgade (helt uden støjgener).

Om timingen passer med landskamp på nationalarenaen få gader derfra er nok tvivlsom, men der er heldigvis mange andre attraktioner. Nationalmuseet og Glyptoteket er et must for den historisk interesserede.
Og uanset om det er sommer eller jul, står Tivoli øverst på ønskelisten hos børn samt deres forældre. Og mens vi er ved gaver. I vækstområdet Ørestaden ligger Skandinaviens største shoppingcenter Fields med Metro ”lige til hoveddøren”.
København er i øvrigt også skøn på cykel. Overalt går det ”ligeud”, og man kommer nemt fra f.eks. Planetariet til Rundetårn og videre til Det Kongelige Teater. Og når appetitten indfinder sig, har København alt fra fusionskøkken til Michelin stjerner. Ved siden af P-pladsen i garagen er der plads til cykler og -stativer. Lejligheden i Kildevældsgade er på 75 m2, indrettet til 6 personer og har egen p-plads i garageanlæg.

OerKrabbenEt ø-rige og en kanal-by. Det er formentlig den bedste beskrivelse af ferie resortet Øer Maritime, der med sine kulørte træhuse er omgivet af kanaler, broer og lystbådehavne. Øer Maritime emmer af liv og byder bl.a. på petanque, tennis, svømmehal samt naturligvis: rig mulighed for at nyde det allestedsnærværende vand. Enten i båd, kano, kajak eller på vandcykel.

Ferie-resortet ligger desuden tæt på den historiske handelsby Ebeltoft med museer, åbne værksteder og shopping. Der er kort til sandstrande, skove og naturskabte seværdigheder, og er man golfentusiast, er der kun 5 km til nærmeste bane med internationale mål.

Krabben er i 2 plan og indrettet til 6 personer.

OerMuslingenEt ø-rige og en kanal-by. Det er formentlig den bedste beskrivelse af ferie resortet Øer Maritime, der med sine kulørte træhuse er omgivet af kanaler, broer og lystbådehavne. Øer Maritime emmer af liv og byder bl.a. på petanque, tennis, svømmehal samt naturligvis: rig mulighed for at nyde det allestedsnærværende vand. Enten i båd, kano, kajak eller på vandcykel. 

Ferie-resortet ligger desuden tæt på den historiske handelsby Ebeltoft med museer, åbne værksteder og shopping. Der er kort til sandstrande, skove og naturskabte seværdigheder, og er man golfentusiast, er der kun 5 km til nærmeste bane med internationale mål.

Muslingen er i 2 plan og indrettet til 7 personer.

Norsminde

 

På en akse fra Århus i nord til Hou i syd, ligger Norsminde som midtpunkt blandt en perlerække af udflugtsmål. I Århus (i folkemunde kaldet verdens mindste storby) er der museumskunst i international format i Aros. Der er danmarkshistorie i Den Gamle By, der er royalt islæt på Marselisborg Slot og meget mere. 

Knap 30 minutters kørsel sydpå støder man ind i Norsmindes afslappede havneidyl med den 300 år gamle og anerkendte Norsminde Kro, og vælger man at køre videre langs den rolige østkyst, møder man strandene Rude, Saksild og Dyngby. Sydligst ligger Hou med daglige færgeafgange til Tunø og Samsø.

Feriehuset i Norsminde ligger blot 40 meter fra stranden og er indrettet til 6 personer,

BoeslumDjursland byder på lidt af det hele, endda på kun 50 x 50 km. Her er både øst- og vestvendte kyster, vidtstrakte skove og naturskabte seværdigheder som f.eks. de to millioner år gamle kalkklinter. Hvis man da ikke foretrækker shopping i Ebeltofts mange specialbutikker med bl.a. bolschekogeri og glaskunst, en slentretur rundt i den historiske bydel eller et besøg på Fregatten Jylland. Har man god tid, er der kun 3 timers sejlads fra Grenaa til Anholt med Nordeuropas eneste ørken, et rigt dyre- og fugleliv samt en helt særlig ø-stemning. Feriehuset i Boeslum, tæt på Ebeltoft, er indrettet til 8 personer og ligger kun 300 meter fra den fineste sandstrand.

Huset er til 8 personer og på 88 m2, det ligger på en 1333 m2 naturgrund. Huset er indrettet med stue i åben forbindelsen med køkken og 4 soverum.

Badeværelset er med bruseniche og vaskesøjle. I stuen er der brændeovn.

nr lyngvigNr. Lyngvig ligger på landtangen Holmsland Klit med kyst mod Ringkøbing fjord og Vesterhavet med 40 kilometer af Danmarks ypperste strande. Umiddelbart syd for Nr. Lyngvig ligger Hvide Sande, hvor især havnen inspirerer ferierende med sin blanding af livlig aktivitet og tilbagelænet charme.

Omkring havnen er der gode muligheder for shopping, hyggelige spisesteder, et traditionelt lysstøberi og ikke mindst Fiskeriets Hus med det velbesøgte Vestkystakvarium. Lidt sydligere findes Blåvands Huk, Danmarks vestligste punkt med det kendte fyrtårn, og nordpå ligger badebyen Søndervig, der bl.a. byder på golfbane, bowlingcenter, badeland og et aktivt natteliv.

Feriehuset i Nr. Lyngvig ligger direkte ud til fredede arealer og er indrettet til 6 personer.

Houstrup

Houstrup, Nørre Nebel ligger hyggeligt tilbagetrukket, ca. 3 kilometer fra de skønne strande ved Vesterhavet. Umiddelbart op til sommerhusområdet er der store plantager med stisystemer til korte eller mere krævende vandreture, og nærområdet lokker ligeledes med det nyanlagte feriecenter Sea West med bl.a. tropisk vandland.

Nord for Houstrup ligger tangen Holmsland Klit, hvis geografiske og turistmæssige centrum er havnebyen Hvide Sande med et godt shopping- og restaurationsliv. Syd for Houstrup findes Danmarks vestligste punkt, Blåvands Huk, der er lige så kendt for sit store fyrtårn som for de fremragende strande. Og er man aktiv inden for golf er der flere muligheder, f.eks. Henne Golfklub, som ligger få kilometer fra det attraktive badeområde Henne Strand.

Feriehuset i Houstrup har plads til 6 personer og ligger blot 300 meter fra campingplads med adgang til legeplads, tennis, minigolf med mere.

Fanø

Vadehavet er i 2009 udpeget som Nationalpark, og hele Fanø bliver således en del af denne.

Den geologisk set ganske unge ø er mest kendt for havet og de brede strande samt den særlige ø-kultur. Men Fanøs berømmelse bygger også på de historiske og velbevarede bymiljøer i Nordby og Sønderho med gamle skipperhuse og statelige ejendomme. 

En byvanding kan varmt anbefales og indbefatter bl.a. besøg på Fanø Skibsfart og Dragtsamling iNordby. Fanø byder desuden på aktiviteter for gæster i alle aldersgrupper. Her er dragefestival, sommerkoncerter, tropisk vandland, sælsafari med båd, 18 hullers golfanlæg og meget mere. En afstikker tilbage til Esbjerg giver mulighed for bl.a. at besøge den berømte skulptur Mennesket ved Havet samt shoppe i Danmarks femte største by.

Lejligheden på Feriecenter Vesterhavet er indrettet til 4 personer.

blåand

En god times kørsel fra Kolding ligger Blåvand, som helt fortjent er et af Danmarks store, internationale turistområder.

Udover de nærmest endeløse sandstrande med kuperede klitter, byder Blåvand bl.a. på Danmarks vestligste punkt Blåvands Huk, hvor det 40 meter høje fyrtårn er en oplevelse i sig selv. Blåvand er også udflugtsmål for dem, der har interesse i ”Danmarks guld”, og den lokale ravsliber inviterer på skattejagt hele sommerhalvåret. 

Har man sagt Vestkysten, har man også sagt Vadehavet og Skallingen, og området omkring Blåvand er desuden et mekka for børn med bl.a. Minibyen, flere bade- og legelande samt en hyggelig minizoo.

Feriehuset i Blåvand er bygget i træ, har stråtag og indrettet til 6 personer.

SkagenSkagen er "lysets land" og Danmarks nordligste by med en forunderlig blanding af nostalgi, international turisme og verdensberømt kunst. Men hovedattraktionen er selvfølgelig naturen, der forkæler feriegæsterne med et helt særligt lys, fremkaldt af havets reflektioner.

De 65 km hvide sandstrande er et kapitel for sig, og nej, det er ingen myte: Solen skinner reelt mere i Skagen end noget andet sted i Danmark. 

Selve byen henrykker med bl.a. lystbådehavnen, hvor de 100 år gamle Bindesbøll fiskepakhuse inviterer på friskfangede fisk og skaldyr. Og på Skagens Museum bliver man bjergtaget af Skagensmalerierne, f.eks. på en udflugt kombineret med en tur i vandland, på golfbanen eller hesteryg.

Feriehuset ligger i det attraktive Gl. Skagen og er indrettet til 6 personer.